Stämningsfullt julspel i kyrkan

0
Andra advent bjöd på en urpremiär i kyrkan i Värnamo. Den dramatiska gestaltningen, En jordemors berättelse blev till till en fin och stämningsfull föreställning som berörde alla i den nästan fullsatta kyrkan. Julspelet bjöd på en nyskriven text till den dramatiska gestaltningen av julevangeliet. Kören som framförde sångerna imponerade stort. Enastående vackra röster i kombination med en bra ljudanläggning och en enastående akustik gjorde kvällens föreställning till en upplevelse. Själva historien handlade om julevangeliet, Jesus, Maria och de tre vise männen. En välkänd historia men som här framfördes på ett nytt och spännande vis. Den här gången framfördes spelet med text av kyrkoherden Per-Magnus Möller. Han var även ansvarig för regin för. Musiken var skriven av Benjamin Britten.

Värnamo.nu presenterar här ett bildspel från urpremiären på En jordemors berättelse.

LÄMNA ETT SVAR