Snattare ertappades på Åhlens

0

Under torsdagen fick polisen ingripa vid två tillfälle för att stoppa folk som snattat på Åhlens. Första fallet var vid 13.30-tiden. En kvinna upptäcktes när hon snattat kläder och försvunnit ut ur butiken utan att betala. När polisen fick tag i kvinnan visade det sig att hon stulit kläder och smycken för närmare 2 000 kronor. Polisen konstaterade också att kvinnan varit inne i samma ärende på HM. Därifrån hade kvinnan plockat med sig varor för cirka 500 kronor.

Två timmar senare var det dags igen. En man i 25-års ålder och en dubbelt så gammal kvinna ertappades med att snatta inne på Åhlens. Mannen hade plockat åt sig ett par solglasögon som kostade under hundralappen. När polisen kontrollerade kvinnan visade det sig att hon hade stulit kläder för 2 000 kronor

LÄMNA ETT SVAR