Flera som blandat alkohol och narkotika omhändertogs

0

Flera personer som tagits av polisen i helgen har varit kraftigt påverkade av både alkohol och narkotika. Så påverkade att de fått vila ut i polisens förvar.

Men först fick polisen rycka ut till Forsheda på fredagskvällen. Ett par hade börjar bråka och den 25-åriga kvinnan blev då hotat till livet av sin fem år äldre man. Polisen kom till platsen och tog med sig mannen till förhör. Efter förhöret så släpptes mannen.

Senare på natten, vid 02-tiden fick polisen rycka ut till gatan utanför Harrys. En man i omhändertogs på grund av berusning och fick sova över i polisens cell. Enligt polisen så var mannen kraftigt påverkad av både narkotika och alkohol. Mannen är misstänkt för narkotikabrott, eget bruk. På lördagen stoppade polisen så en personbil på Luddögatan i centrala Värnamo. Detta var vid 10-tiden. Föraren var en man i 30-års ålder. När han blåste i alkotesten så gav den ett utslag som visade att han var rattonykter.

Rattonykter och mer än så var en förare som blev stoppad vid Bredasten vid 21.40-tiden på söndagen. Föraren var nämligen kraftigt påverkad av både narkotika och alkohol. Polisen gjorde bedömningen att det var bäst för föraren att han fick vila ut hos polisen över natten.

Arkivfoto: Peter Magnusson

LÄMNA ETT SVAR