Brand utanför Rydaholm

1

rydaholmsbran161122herbert2Uppdaterad 10.03

SOS rapporterade klockan 23.31 om brand i kvarnbyggnaden vid Hjortsjö Kvarn utanför Rydaholm. När räddningstjänst anlände var kvarnen helt övertänd. Man fick då inrikta sig på att rädda vilan och övriga byggnader intill.

När räddningstjänsten kom till brandplatsen insåg de snart att det handlade om en omfattande brand. Fela fastigheten var nämligen övertänd. En besvärande faktor var att det rapporterades finnas gasolflaskor i den gamla kvarnen. Räddningstjänsten fokuserade nu på att branden inte skulle sprida sig till omkringliggande byggnader. Som mest arbetade ett 20-tal brandmän på platsen. Branden är nu släkt men det kommer det att finnas kvar personal från räddningstjänsten i minst ett dygn för att säkerställa att inte branden blossar upp igen.

Foto: Läsarbild
Foto: Läsarbild

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR