Två relationsmisshandlar i Rydaholm

0

I helgen har polisen vid två tillfällen fått rycka ut till Rydaholm för att avbryta misshandel inom familjen. Första fallet var i lördags vid 21.15-tiden. En man hade då misshandlat både sitt barn och barnets moder. När polisen kom till platsen så greps mannen och fördes till polisstationen för förhör. Efter förhöret så släpptes mannen. Varken kvinnan eller barnet behövde uppsöka sjukhuset för vård efter händelsen. I samband med anmälan som upprättats i fallet så har även socialtjänsten blivit inkopplad, eftersom det är ett  barn inblandat.

Strax efter midnatt mot måndagen så var det dags igen för en misshandel i Rydaholm. Denna gång var det ett par i 40-års åldern som bråkat. Mannen i fråga misshandlade kvinnan. Mannen greps av polisen och sitter fortfarande i förvar hos polisen. Inte heller här behövde någon uppsöka sjukhuset.

LÄMNA ETT SVAR