Rattfylleri, snatteri och bostadsinbrott

0

I fredags vid 22-tiden fick polisen in en anmälan om ett bostadsinbrott i Bor. Polisen har ännu inte fått någon information om vad som stulits i bostaden.

På lördagen stoppade polisen en personbil på väg 619 mellan Forsheda och Chaparall. Föraren var en man i 20-års ålder. När föraren fick blåsa i alkoholtesten så gav den utslag, precis ovanför gränsen för vad som är straffbart.

Tidigare på lördagsmorgonen, vid 05.30 så stoppades en annan bil i Forsheda. Föraren, en man i 30-års åldern är nu misstänkt för drograttfylleri.

Eftersom han saknade körkort så är han också misstänkt för olovlig körning.

Polisen kunde i lördags gripa en snattare i Hemmahallen. Vid kontroll av övervakningsfilmer i butiken kunde polisen konstatera att gärningsmannen varit inne och snattat i butiken vid sammanlagt fyra olika tillfällen. Enligt polisen så handlar det om en man i 40-års åldern som är hemmahörande i Kronobergs län.

LÄMNA ETT SVAR