Långtradarförare tvingade ner mötande i diket

0
Flera långtradare trängde sig förbi bilköerna. Mötande fordon fick delvis köra ner i diket. Och det var dubbla heldragna linjer på sträckan.
Flera långtradare trängde sig förbi bilköerna. Mötande fordon fick delvis köra ner i diket. Och det var dubbla heldragna linjer på sträckan. Foto: Läsarbild

På vägen mellan Värnamo och Vrigstad pågår det just nu vägarbete. Längs sträckan målas det bland annat nya sträck på vägen. Det är med andra ord som gjort för att det ska bli köer. Men dessa köer hindrar inte yrkestrafiken från att ta sig fram På några bilder som Värnamo.nu fått sig tillsända syns det hur långtradare tränger sig fram och tvingar mötande bilar att delvis köra ner i diket. På bilden syns det dessutom att det är dubbla heldragna linjer på vägen. Vilket betyder att det inte är tillåtet att köra om under några omständigheter. Fotografen, som vill vara anonym berättar att det var dåligt skyltat om vägarbetet. Köerna blev långa.

– Men det var flera långtradare som pressade sig förbi. – De mötande bilarna tvingades köra av vägen för att inte frontalkrocka, berättar fotografen.

Vad som hänt om de omkörande långtradarna fått möte med en långtradare från Vrigstadshållet kan man ju bara gissa sig till.

LÄMNA ETT SVAR