Mästare korade hos VSS

0
Bakre raden från vänster: Robin Pettersson, Lovisa Svensson, Ellen Nilsson, Erik Stensson och Niclas Stensson Främre raden från vänster: Alice Svensson, Hilma Ihreborn, Vincent Nyberg och Ella Stensson
Bakre raden från vänster: Robin Pettersson, Lovisa Svensson, Ellen Nilsson, Erik Stensson och Niclas Stensson
Främre raden från vänster: Alice Svensson, Hilma Ihreborn, Vincent Nyberg och Ella Stensson

Värnamo Simsällskap har haft sitt årliga klubbmästerskap. En nyhet för året var att mästerskapet anordnades i simhallen efter att de senaste åren ha genomförts på Värnamobadet. Publiken på läktaren fick se många fina prestationer och personbästa, trots att det är många grenar som ska simmas under några få förmiddagstimmar.

Mästare 2016:
Damer: Ellen Nilsson
Herrar: Robin Pettersson

Flickor A: Lovisa Svensson
Pojkar A: Erik Stensson

Flickor B: Hilma Ihreborn
Pojkar B: Vincent Nyberg

Nybörjare: Alice Svensson

Veteraner: Niclas Stensson
Familjelagkappen: Familjen Stensson (Ella, Erik, Niclas)

LÄMNA ETT SVAR