Öppen dörr hos Socialdemokraterna

0

Från och med hösten är lokalen på Växjövägen 2 i Värnamo öppen längre på tisdagskvällar. Öppet hus med fika och mingel under några timmar.

I tisdags bemannade ledamöter från tekniska utskottet, Ulla Gradeen, Pär AJ Persson med ersättarna Anders Ferngren och Britt-Marie Sellen Nilsson.

– Samtalet runt bordet rörde sig om allt från trafiksäkerhet, statsbusstrafik, simhall, slöseriet med Östboskolan, till fotboll och fiberutbyggnad. Samt förstås lite kommentarer om välfärdsbudgeten regeringen presenterade, berättar Ulla Gradeen.

Nästa tisdag kommer S-föreningen IF Metallarna att bemanna lokalen.

Fredagar har samma öppet hus som tidigare.

Styrelsen för Socialdemokraterna med från vänster: Lennart Stockhaus, Britt-Marie Sellén Nilsson, Vivi Ann Roos, Suzanne Johansson, Pär AJ Persson, Gun-Britt Klingberg, Bo Svedberg, Ulf Hörberg och Anders Jansson.
Styrelsen för Socialdemokraterna med från vänster: Lennart Stockhaus, Britt-Marie Sellén Nilsson, Vivi Ann Roos, Suzanne Johansson, Pär AJ Persson, Gun-Britt Klingberg, Bo Svedberg, Ulf Hörberg och Anders Jansson.

LÄMNA ETT SVAR