Brott mot 15-åring, snatteri…

0

Polisen rapporterar att någon tog ett bankkort och en del annat.

  • Hade narkotika hemma. Polisen har gjort husrannsakan hos en man i 30-årsåldern från Värnamo och då fann man misstänkt narkotika. Mannen riskerar nu åtal.
  • Snattade en jacka. Under torsdagen upptäckte personal i en butik på Storgatan i Värnamo att en för dem känd kvinna i 30-årsåldern tog en jacka som hängde i ett ställ utanför butiken. De lyckades komma ifatt kvinnan och polis kom till platsen. Kvinnan är nu misstänkt för snatteri av jackan som är värd 600 kronor.
  • Tog annans bankkort. En kvinna i 40-årsåldern från Värnamo är misstänkt för intrång i förvar och egenmäktigt förfarande. Det handlar om att hon från ett postfack tagit ett bankkort som tillhör en man som är i 70-årsåldern. Kortet är nu spärrat och mannen har inte förlorat några pengar.
  • Öppnade konto i flickas namn. En flicka i 15-årsåldern från Värnamo har drabbats av att någon öppnat ett konto i hennes namn på instagram och där lagt ut ett antal bilder. Polisen har upprättat en anmälan. Kontot på instagram har nu tagits bort.

LÄMNA ETT SVAR