Polisanmäler vakter

0

Bedrägeri, försvinnande, misshandel med mera. Ett urval av dagens polisnotiser.

  • Anmälde inte påkörda djur. I går morse fick polisen två anmälningar om påkörda djur på vägar runt om i bygden. I båda fallen var det rådjur som körts på utan att trafikanterna märkt ut eller på annat sätt rapporterat händelserna. Dess ägde rum på länsväg 519 vid Forsheda och på riksväg 27 vid Horda.
    Två polisanmälningar om brott mot jaktlagstifningen är nu upprättade.
  • Avvisad anmäler vakter. Den 5 juni klockan 01.00 blev en 30-årig man från Höglandet avvisad från Harrys på Storgatsbacken i Värnamo. Han har nu polisanmält vakterna för misshandel då de tog tag i hans båda armar så att smärta uppstod och han har även fått blåmärken.
  • Frivilligt försvinnande. Polisen har fått en anmälan om att en ensamkommande pojke född 1998 försvunnit från Brogården på Pilgatan i Värnamo. Det var 6 juni han försvann och han hade sagt att han ska hålla sig gömd.
  • Lurad på internet. En kvinna i 35-årsåldern från Värnamo har anmält att ett för henne okänt företag lyckats göra två uttag på tillsammans 724 kronor från hennes bankkonto. Hon vet inte hur det gått till men en polisanmälan om bedrägeri är upprättad.
  • Stöld av mobiltelefon. En mobiltelefon iphone 6 stals ur en ryggsäck som bars av en person på Apldalsskolan i Värnamo. Det är okänt hur tjuven lyckades stjäla telefonen då ryggsäcken hela tiden fanns på ryggen.

LÄMNA ETT SVAR