Christoffer ny chefstränare i VSS

0
Christoffer Arvidsson ny chefstränare i VSS
Christoffer Arvidsson ny chefstränare i VSS

Christoffer Arvidsson blir ny chefstränare för Värnamo Simsällskap och börjar i simklubben i början av augusti. Christoffer kommer närmst från Jönköpings Simsällskap där han varit ansvarig ungdomstränare.
– Vi är mycket nöjda med rekryteringen. Christoffers erfarenhet från både liten och stor förening och dess förutsättningar och utmaningar, vilket vi ser som en stor fördel för VSS fortsatta utveckling, säger ordförande Christer Ringblom.

Christoffer Arvidsson är fostrad i klubben och har tävlat framgångsrikt för föreningen. Efter karriären i VSS klev Christoffer upp på land och blev tränare och har utvecklats i den rollen i en av Sveriges absolut mest framgångsrika simföreningar, Jönköpings Simsällskap.

– Fantastiskt roligt att få tillbaka Christoffer till Värnamo och Värnamo Simsällskap, säger ungdomstränare Niclas Stensson som följt hans utveckling sedan simmartiden i VSS.

Under sin tid i Jönköpings Simsällskap har Christoffer hunnit få erfarenhet av både simundervisning, ungdomsträning och som assisterande tränare på elitgruppen.
– Christoffer har den kunskap, erfarenhet och entusiasm som behövs för att fortsätta utveckla både simmare och tränare i simsällskapet fortsätter Niclas Stensson.

– Vi vill samtidigt tacka Lennie Sahlström för sina år som chefstränare och önska honom lycka till med sina framtida utmaningar i Simmarsverige.

LÄMNA ETT SVAR