Nu har det lossnat för Horda

0

Horda AIK har haft det tungt i upptakten av fotbollssexan men i kväll lossande det. Horda bortavann över Skeppshult med hela 6–2 (1–0).

Horda fick en smakstart blev ledning redan efter sju minuter. Det var Nazif Brahimi som nickade i mål. I andra halvlek fick Horda fart på spelet och avsluten. Det kom tre mål inom tio minuter, från minut 48 till 58. Kenan Arslanovic gjorde 2–0 följt av både 3–0 och 4–0 av Franjo Misic.

Hemmalaget svarade för två reduceringsmål:
– Det blev lite nervöst då men sedan gjorde Franjo Misic 5–2 efter 80 minuter, säger lagledaren Torsten Lindberg.

Kenan Arslanovic gjorde 6–2 på en frispark i 86:e minuten.

– Jag är Jättenöjd. Äntligen lossnade det, utbrister Emir Arslanovic som är tränare för Horda.

Han säger att Skeppshult är ett fysiskt lag men Horda stod upp bra och blev bättre och bättre i matchen.

– Vi har bra kondition och nu tror jag det ska vända för oss.

Horda har haft det lite tungt i serieupptakten men nu kanske man kan bli det topplag som många förutspått.

Extra plus i dag till tremålsskytten och tvåmålsskytten.
Mittbacken Henric Annmo får också extra beröm, en kille som sällan gör en dålig match.