Fina resultat av Värnamosimmarna

0
Erik Stensson i bröstsim
Erik Stensson i bröstsim

Rosenlundsbadet Sprint i Jönköping är en anrik tävling som lockar många simmare från hela Norden och Värnamo var självklart på plats med en nästan 20 simmare stor trupp.

– Alltid roligt när vi är många iväg på tävlingarna, vi hade framför allt många nya simmare som inte tidigare hade simmat i 50 meters-bassäng och som vanligt gjorde våra duktiga simmare en mycket fin tävling och får åka hem med många nya personliga rekord, noterar Lennie Sahlström, chefstränare i Värnamo Simsällskap

Bland toppresultaten hittar vi Erik Stensson som åkte hem med fem medaljer och ett nytt klubbrekord på 50 m ryggsim. Nya klubbrekordet lyder 30.53 vilket var 47 hundradelar bättre än Gustav Bildhs gamla från 2008.

Fanny Trollstad som har varit sjuk under en längre period lyckades återigen kvala in till sommarens svenska mästerskap som avgörs i Norrköping 6–10 Juni. Väl där kommer hon få lov att simma 50, 100 och 200 frisim.

Alla resultat hittar ni här

LÄMNA ETT SVAR