Bor förlorade trots stort övertag

0

Bors SK hemmaföll mot IFK Gislaved med 2–4.

Matchen började bra för BSK som gjorde 1–0 genom Christian Karlsson. Gästerna vände till ledning innan BSK fick 2–2 genom Victor Davidsson före pausvilan.

– Första halvlek var inte alls bra, mycket dåligt tempo, säger BSK-tränaren Dan Pettersson.

I andra halvlek tog hemmalaget tag i spelet och frågan var inte när man skulle göra mål utan hur många det skulle bli. BSK hade friläge på friläge liksom andra målchanser. Man hade även en straff som man förväntade sig skulle ge ledning men icke. I dag var allt som förgjort.

– Jag kunde inte räkna alla frilägen, säger Dan Pettersson med en suck.

Han tycker att Horda van klassen bättre än IFK Gislaved. Ändå vann Bor seriepremiären birta mot Horda. I den macken var det Horda som skapade mest utan att få till det. Det brukar ju jämna ut sig och Bor har det gjort det efter de två inledande matchen i division sex.

Extra plus i Bor till Claes Andersson och Albin Svensson. Albin skapade hur mycket som helst men för ovanlighetens skull var det sämre ställt med målskyttet.