TV: Från motormässan på Elmia

0

Motormässan i Jönköping är nu avslutad och det blev fyra dagar med tillsammans närmare 90 000 besökare. Det stora besöksdagen var lördagen men det var god uppslutning även övriga tre dagar.

88 792 personer, så många valde att fira påsk på Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia i år. Det är en ökning med 12 .482 besökare jämfört med 2015 års mässa.

TV-inslaget här är från fredagen.

Fordonsutställare från hela Sverige, Norden och flera länder i Europa har varit i Jönköping och visat upp sina byggen. De fyra mässhallarna har varit fyllda till bredden med bilar och motorcyklar av allra högsta klass och utomhus har några av Sveriges bästa driftingförare tillsammans med FMX- och Trial-åkare bjudit besökarna på fartfyllda shower.

Dessutom har man  haft celebert besök från USA, Richard Rawlings från Gas Monkey Garage gästade mässan på påskafton och påskdagen. Richard, som är känd från tv-programmet ”Fast N’ Loud”, har intervjuats på scenen och skrivit tusentals autografer till sina fans.

Mässan avslutades med en prisutdelning på måndagen där flera tunga priser delades ut efter jurybedömningen. Några av de tyngsta priserna – People´s Choice Streetcar – gick till David Persson, Sölvesborg, och hans Porsche Cayman S.

Best in Show Custom tilldelades Ulf Kusendal, Kvissleby, och hans Buick Super Riviera Custombygge.

LÄMNA ETT SVAR