Therese blogg: Påskkärring kraschade på Linnås

0

Man fick se upp när man flög till Blåkulla denna skärtorsdag! En påskkärring hade kraschat här i Linnås. Vet inte om det var en missbedömning av landningen eller om kärringen inte var vid sina fulla sinnens fulla bruk. Känner ni denna kärring?

Vet att jag anmälde samåkning till Blåkulla, men inte förrän senare på kvällen! Kvasten måste ju genomgå sin årliga service (Den hade ju stått i ett år nu), kaffe skulle kokas (undrar var min kaffekanna hade tagit vägen?!), kinderna skulle piffas till och så var jag tvungen att övertala katten att hänga med på resan. Det gick inte så bra förra året då kissen valde att stanna hemma och jaga fjärderfän. Inte duger påskfjädrarna på Blåkulla inte!

Någon som varit på Blåkulla? Senast jag skulle dit var det storm, så resan fick avbrytas och ta kust till någon annan ort i stället. Inte lika kul men den här gången skulle det gå om jag inte var lika klantig som kraschade påskkärringen.

Hur det gick med resan till Blåkulla nu, det vet mina påskkollegor… Vi ses igen…

LÄMNA ETT SVAR