Malins efterträdare blir Malin…

0

Den Moderata valberedningen med ordförande Britt Johansson i Skillingaryd i spetsen har lagt sitt föreslag om vem som ska bli nytt regionråd efter tidigare Värnamobon Malin Wengholm. Malin som nu bor i Jönköping ska i stället bli ny ordförande i regionstyrelsen.

malin-wengholm-m-160111-10x7-press
Malin Wengholm

– Uppdraget som regionråd och ordförande i ANA Regionråd och ordförande i ANA har självklart en nyckelroll och vi ser att efterträdaren skall fortsätta det gedigna arbete som Malin Wengholm har inlett i nämnden, noterar Britt Johansson.

En enig valberedning föreslår Malin Olsson, Nässjö, till regionråd och ordförande i ANA. Valberedningen är övertygad om att Malin Olsson på ett utomordentligt sätt kommer att leda arbetet med utvecklingen av regionen inom sitt område och vara en utmärkt kraft i regionledningen.

Malin Olsson (M)
Malin Olsson (M)

LÄMNA ETT SVAR