Vem tömmer containern?

2

– Med tanke på risker vid asylboenden runt om i Sverige – hur tänker kommunen när man fyller container till bredden och lite till med kartong från möbeluppackning? Hela helgen 4 –6 mars så har det sett ut så här, hälsar en av våra läsare som kallar sig Förbipasserande motionär.

Platsen är invid Östboskolan i Värnamo.

2 KOMMENTARER

  1. Hur kommunen tänker???
    Kommunen lär ha avtal på hur ofta man ska tömma dessa containers. Ska någon anställd på kommunen åka runt och kika så att inte någon container är överfull tidigare än väntat?

    Frågan är väl istället hur de som fyllt containern tänkte. Vet man att det är mkt som ska i containern kanske man ska fundera över att trycka ihop wellpappen innan istället för att kasta i kartongerna som bilden visar.

LÄMNA ETT SVAR