Polisnotiser

0
  • Natten till i går ertappades en narkotikapåverkad man på Storgatan. Mannen är född 1992 och känd av polisen i dessa sammanhang sedan tidigare. Mannen fick följa med polisen för sedvanlig provtagning.
  • I gårdagens tidning skrev vi om ett jaktbrott med så kallad rävsax. Nu har polisen fått in en motanmälan. Mannen som placerat ut fällorna uppger för polisen att blivit hotad med ett gevär av markägaren.
  • Polisen fick i går tips om att ett vapen hittats i Prostskogen. Det ska ha varit ett pistolliknande föremål som hittades inslaget i plast och folie. Polisen har nu tagit pistolen för att göra en teknisk undersökning.
  • I går kväll gjorde polisen en utryckning till sjukhuset i Värnamo. Larmet handlade om att ett förvaringsskåp blivit uppbrutet. Polisen har säkrat vissa spår efter förövarna.
  • Polisen stoppade i går en bil på Riksväg 27, utanför Värnamo. Det visade sig att personen som körde var påverkad av knark.
  • En släpvagn har stulits från ett företag på Björkekulla, Värnamo. Släpvagnen är av märket Boj 1 500 och stals i går kväll.
  • I går uppsökte en person polishuset i Värnamo. Besöket slutade nog inte som det var tänkt. Mannen blev nämligen omhändertagen och fick lämna prov, misstänkt för att ha använt sig av narkotika.
  • En man född på 50-talet har polisanmälts för ofredande. Mannen ska upprepade gånger besökt en kvinna på hennes arbetsplats. Kvinnan, som är född på 90-talet har dock inte uppskattat besöken utan anmält mannen för ofredande.

LÄMNA ETT SVAR