Bea Szenfeld på Vandalorum

0
Ett vanligt A-4 papper kan innehålla mycket information. Men det kan också vara en del i ett klädesplagg. Konstnären och formgivaren Bea Szenfeld kommer i morgon visa Värnamoborna exakt hur detta går till.

I en för Värnamo unik utställning så kommer hon att visa sina klädskapelse på Vandalorum. En utställning där mycket speciella kläder visas upp. Alla har det gemensamt, att de är tillverkade av vanligt A-4 papper.

Det är inga kläder man kan tvätta, som är svåra att hänga upp, men som genom sin formgivning lockat många kändisar att testa Bea Szenfelds kreationer. Exempelvis Lady Gaga har använt sig av Bea Szenfelds papperskläder i en musikvideo. I samband med utställningen visas ett speciellt konstverk. Det handlar om dockor, gjorda i papper. Dessa ska symbolisera sorgen över att ha förlorat ett barn.

För de som blir inspirerade av Bea Szenfelds skapelser så finns det möjlighet att själv testa den teknik som hon använder sig i sitt skapande.

 

LÄMNA ETT SVAR