Nya fotbollsserier tar form

0

Serieförslagen i fotboll för 2016 börjar ta form och glädjande är att det precis som i år finns tre lokala lag i elitfyran.

Bredaryd Lanna och Waggeryd är ju kvar i serien medan Rydaholm, som gick upp i div 3, har ersatts av Värnamo Södra, som i sin tur ramlade ur trean.

Den lokala trion har placerats i Västra serien och övriga lag är: Anderstorp, Aneby, Anneberg, Gislaveds IS, Habo, Haga, Råslätt, Smålandsstenar och Stockaryd/Rörvik.

Derbymatcher blir det också i Nordvästra div 4 där Forsheda nu får sällskap av Västboås, som vann femman i år. För båda blir det mest resor norrut till Jönköpingstrakten. Övriga tio lag är: Bankeryd, Bosna IF, Ekhagen, Hallby, Hovslätt, Mariebo, Norrahammars IK, Visingsö, Vrigstad och Ölmstad.

Förslag finns också för Smålands div 5-serier där det bara finns två lokala lag. Kärda är kvar medan Skillingaryd efter ett år i sexan är tillbaka. Kärda och SIS finns placerade i Västra serien och övriga lag är: Burseryd, Hillerstorp, Hjortsberga, Kulltorp, Lammhult, Malmbäck, Månsarp, Norrahammars GIS, Reftele och Taberg.

LÄMNA ETT SVAR