Tre anhållna för narkotikbrott

0

Under det senaste dygnet har sammanlagt tolv personer anhållits av länets poliser. Tre av dem sitter i fängsligt förvar i Värnamo.

Efter en tids spaning slog polisen till mot en lägenhet i centrala Värnamo och grep tre män som nu samtliga sitter anhållna. Vid husrannsakan hittades narkotika i så stor mängd att polisen misstänker att den skulle langas. De tre männen är 48, 47 respektive 25 år och hemmahörande i Värnamo.

• 
I dag på morgonen greps en man i 25-årsåldern från Värnamo misstänkt för ringa narkotikabrott.

• Sent i går eftermiddag gjordes ett villainbrott på Västbovägen. Efter att ha brutit upp ett fönster rotade tjuvarna igenom lägenheten och dess skåp. Där hittade tjuvarna smycken som de tog med sig. Mängd och värde är fortfarande oklara faktorer.

Noterbart är också att en man sitter anhållen någonstans i länet efter en misstänkt våldtäkt i somras. Mannen är av polisen känd sedan tidigare.

LÄMNA ETT SVAR