Senaste polisnotiserna från Värnamo

0
  • Hörle Bruk har blivit utsatt för en omfattande stöld. Mellan  måndagen och tisdagen har ett flertal kylare stulits. Kylarna har förvarats utanför fabriken. Exakta antalet är okänt. Men enligt polisen så handlar det om stora och tunga kylare, som var mer än två meter långa. Totalt vägde kylarna över fyra ton och är värderade till 71 000 kronor.
  • Grov olovlig körning gjorde en Värnamobo sig skyldig till i går. Mannen, som är i 55-års åldern, blev stoppad av polisen på Kärdavägen. Det visade sig då att bilen var oskattad och föraren saknade körkort.
  • Ofredad med färg. En fastighetsägare på Hasselbergsgatan har gjort en polisanmälan om ofredande. Någon har kastat rosa färg på fastigheten. Tur i oturen så visade det sig att färgen är möjlig att tvätta bort.
  • En kvinna har polisanmält att hennes handikapptillstånd för bilparkering har stulits. Eftersom det inte finns några brytmärken på bilen så misstänker ägaren att tillståndet stulits i samband med att bilen var inlämnad på service. Stölden ska ha ägt rum mellan den 6 och 9 november.
  • Ännu ett villainbrott har skett i Värnamo. Det var i går, mellan 15.45 och 17.15 som någon tagit sig in i villan genom att bryta sig in. Enligt anmälan så handlar det om silver- och guldsmycken som stulits.
  • I morse vid 05-tiden stoppades en man som befann sig på Sveavägen. Mannen visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen fick följa med för provtagning. I samband med detta så hittade ocjså en mindre mängd narkotika på mannen.
  • En bygarbetsplats på Doktorsgatan har haft påhälsningar av tjuvar. Det var natten till i går som några okända personer tog sig in på byggområdet genom ett staket. Sedan försökte de bryta sig in i en bod, som visade sig vara larmad. Larmet skrämde iväg tjuvarna och det finns ingen rapport om att något stals.

LÄMNA ETT SVAR