Lämnade handväskan synlig

0

Under tio futtiga minuter på eftermiddagen lämnade en kvinna i Värnamo sin låsta bil. Men det räckte för tjuvar skulle slå till.

De var intresserade av handväskan som låg på passagerarstolen. Därför krossades sidorutan så att handväskan kunde stjälas. Den innehöll åtskilligt men inga större belopp av kontanter. Men nycklar, körkort, kontokort, mobiltelefon och handskar försvann.
En bilist har drabbas av skadegörelse. Bilen som stod uppställd bakom telestation i Bor  fick bakrutan krossad och framrutan spräckt.
• Fem personer har gripits för olika narkotikabrott i Värnamo. Bland annat två personer som hittades sovande på stationen.
• Två fall av snatterier har också anmäls i Värnamo. En minderårig snattade två cocacola och två Red Bull på Hemköp men upptäcktes. Dessutom har två personer snattat Lions Clubs insamlingsbössa på Blomsterhörnan i Värnamo . Det är okänt hur stort belopp den innehöll.

LÄMNA ETT SVAR