Senaste polisnotiserna från Värnamo

0

Här följer de senaste polisnotiserna från Värnamo.

  • I Bredaryd kallades polisen i går natt till en adress där det skulle pågå ett bråk. När polisen kom till platsen påträffade de en man i 45-års åldern som visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen fick följa med till polisstation och lämna prover.
  • Försök till stöld blev rubriceringen efter en polisinsats vid Kållerstad gård i går natt. Polisen stoppade en bil där det fanns 3 stycken killar i 20-års åldern. Trion som var från Värnamo hade det ganska fullt i bilens bagageutrymme. Polisen påträffade nämligen sex stycken dunkar och en slang. Trion är nu misstänkta till förberedelse till stöld av drivmedel. Dunkar och slang togs i beslag av polisen.
  • En skadegörelse på Vråenvägen har polisanmälts. Det handlar om ett om kyrkans annonsskåp som fått sin ruta sönderslagen.
  • Statoil har drabbats av två tjuvtankningar senaste tiden. I lördags körde det fram en bil till stationen för att tanka. Föraren, en man i 25-års åldern, tankade bilen för 300 kronor och försvann sedan snabbt från platsen. Samma sak hände i går natt vid 03-tiden. En röd Toyota körde fram till bensinpumpen. Ur bilen kliver det en man som beskrivs som lång och flintskallig med röd jacka. Mannen tankar för 583 kronor och avviker sedan utan att betala.
  • Två 16-åriga tjejer från Värnamo åkte i går fast efter att ha snattat inne på Vero Moda. Duon hade plockat åt sig en tröja för 179 kronor och försökte lämna lokalen utan att betala.
  • Från Rydaholm skrev vi i går om ett par som separerat under stökiga förhållande. Kvinnan polisanmälde då mannen för misshandel. Nu har mannen polisanmält kvinnan, bland annat för stöld av glasögon och en mobilladdare.
  • En man från Tranås har gjort en polisanmälan i Värnamo. Det handlar om ett bedrägeri som ska ha pågått från slutet på februari till den sista juli. Någon har vid fyra tillfällen dragit 338 kronor från mannens konto.
  • En cykel stals i går på Rörstorp. Det var en damcykel av märket Sjösala, värderad till 2 000 kronor.

LÄMNA ETT SVAR