Senaste polisnotiserna från Värnamo

0

Här följer de senaste polisnotiserna från Värnamo med omnejd.

  • I fredags råkade två 15-åringar i Rydaholm i luven på varandra. Duon kom i slagsmål och vissa verbala hotelser utdelades. Händelsen avrundades med en polisanmälan.
  • Utanför Cupolen blev en bil i fredags utsatt för en parkeringsskada av en person som avvek från platsen utan att göra rätt för sig.
  • En man som i fredags hade bjudit in en kvinna till sin lägenhet har anledning att ånga sig i dag. Efter att ha druckit en del alkohol blev nämligen kvinnan aggressiv. Det slutade med att tv:n, kaffebryggaren och en del andra saker förstördes av kvinnan.
  • Vid 05-tiden på  söndagsmorgonen greps en person på Västermogatan. Personen fick följa med och lämna prover, misstänkt för narkotikabrott.
  • Mellan den 28 och 29 augusti blev en kvinna på Gränsgatan av med sin EU-moped. Samma sak hände en ung kvinna som parkerat sin moped utanför Gröndalsskolan. Mopeden med vidhängande hjälm stals. Dessbättre återfanns mopeden senare i närheten.
  • En Friggebod på Vallgatan i Värnamo har haft påhälsningar av tjyvar. Bland det stulna finns en högtryckstvätt.
  • I Bredaryd sitter en mycket person just nu och känner sig lurad. Mannen hade via Blocket hittat 4 biljetter till Metallicas konsert. För dessa betalade mannen 3 600 kronor. Några biljetter har mannen dock inte sett röken av.
  • På Egnahemsvägen finns en sopstation. Där hade någon person i lördags slängt en engångsgrill. Denna var dock inte ordentligt släckt och en mindre brand utbröt. Det var dock aldrig nån chans att branden skulle sprida sig.
  • Förtal anmäler en man i Rydaholm en kvinna för. Kvinnan ska ha skrikit efter mannen att han är en knarkare. Något som nu alltså resulterar i en polisutredning.

LÄMNA ETT SVAR