Dagens ros till Madde

0

ros-dagens-fri-150810

Dagens ros till Madde Gustavsson på Järnvägshotellet i Skillingaryd för den jättetrevliga kvällen på Folkets Hus på Waggerydsdagen. Vi njöt så mycket av både fisken och köttet, och det var så fint med dina handstöpta ljus och dukarna.

Och tjejerna från innebandylaget – och din egen personal – var underbara mot oss. Sunliners och deras stammisar i publiken var så charmiga, och om inte den här kvällen hade varit så hade vi missat att få nya vänner, för så blev det för oss!

Det var kramar och gamla kompisar och ett band som visste vad gästerna ville ha – verkligen en gammal hederlig småstadsfest, precis så där som man saknat och längtat efter. Tack Madde, och hoppas du kommer att göra om det igen!

Hälsningar från fyra nykomlingar med nya kompisar

LÄMNA ETT SVAR