Färdigspelat för Anna och Sverige i VM

0

Det blev inget avancemang för Bredarydstjejen Anna Anvegård och övriga i det svenska landslaget i VM för U20. Sverige-Brasilien spelade 1–1 i den sista gruppspelsmatchen och det betyder att Brasilien följer med Nordkorea till fortsatt spel.

–  Riktigt tråkigt är det förstås. Tycker vi var värda att vinna matchen helt klart, säger Anna efter matchen.

Matchen började annars bra för Sverige som tidigt tog ledningen  efter 14 minuter genom Stina Blackstenius. Brasilien kunde dock kvittera efter en halvtimmes spel.

Sverige gjorde flera byten i slutet av matchen men nådde inte till segermålet. Anna Anvegård spelade i 85 minuter innan hon blev utbytt.

I morgon reser det svenska laget hem. Anna säger att även om det inte blev avacnemang är det mågna positiva saker att ta med sig hem.

Sveriges lag inför matchen mot Brasilien. Annan Anvegård har nummer 10. Foto: FIFA