IFK Damer U avslutade med seger

1
Annie Petersson. Foto: Jim Carlsson

IFK Värnamo damer U avslutade säsongen med fina 6–2 borta mot ett Habo som man därmed också passerade i tabellen.

Hemmalaget tog ledningen redan efter två minuter men till halvtid hade IFK vänt till ledning 2–1. I andra halvlek tröt både ork och tålamod hos Habo. IFK dominerade och kunde vinna enkelt samtidigt som Habo drabbades av flera varningar.

Målen gjordes av Annie Petersson 3, Sefika Muratovic, Olivia Montero och Iliriana Vllasalija.

Lite extra plus till tremålsskytten, Olivia Montero, Iliriana Vllasalija och Amanda Hjelmkvist som gjorde sin första match som ytterback. Annars brukar Amanda spela på mittfältet.

Säsongen är slut för IFK:s andralag. Nästa år blir det division 3 i stället för tvåan då andralag förbjuds att spela i den divisionen.

– Men man bantar division 3-serierna med en och det blir nog lite högre kvalitet där, säger IFK-ledaren Andreas Heiel förhoppningsfullt.